🫴🏻位於旺角既樓上cafe☕️食物同飲品款式選擇都多🍟🥓🥤🍹場內超多board game選擇🤩✨好岩一大班人黎傾計同玩game👨‍👩‍👧‍👦👨‍👨‍👧‍👦老闆亦好nice😆👍🏻愈夜愈旺場同熱鬧🤣如果想無限時傾到夠玩到夠本記得打電話預約📲‼️🐮韓式牛肋條螺絲粉大大條牛肋條起螺絲粉上面,牛肋條淡淡肉,食落唔會韌仲幾腍,螺絲粉配左韓式汁整得好入味,面且咸度適中🍝卡邦尼煙三文魚意粉有幾塊大大塊既煙三文魚,味道同口感都可以,卡邦尼醬汁沾滿起意粉上,食落咸香滋味而且都幾creamy🐔瑞士雞翼賣相同色水都唔錯,每一隻雞翼都充滿瑞士汁,香口好味,食落內裡肉質嫰滑零雪藏味🍓巴莎迪那回憶🍌 (士多啤梨+香蕉)果味香濃,飲落清甜解渴,士多啤梨較重,有香蕉味配搭埋更顯香甜🍯蜂蜜火龍果雪梨茶 由紅肉火龍果同雪梨加上蜂蜜熱泡而成,飲落陣陣蜂蜜味,口味香甜,感覺滋潤滿滿,健康之選

🐮韓式牛肋條螺絲粉

🍝卡邦尼煙三文魚意粉

🐔瑞士雞翼

🍓巴莎迪那回憶🍌 (士多啤梨+香蕉)

🍯蜂蜜火龍果雪梨茶
韓式牛肋條螺絲粉