2024-01-08
同朋友相處確實係一個學問開心要見唔開心都要見,我定必要耐唔時見你先可以平衡下我的情緒😆😆😆😆來到大埔緊係要食好野啦!就去左 OX Steak Lounge 到食牛扒, 呢到裝潢夠摩登座得又舒適好適合好友嘆住杯酒相聚一下。Set Dinner 兩份⬇️⬇️⬇️🥗 凱撒沙律配雞 ~ 雞肉鮮嫩凱撒汁配生菜係最夾。🥗 水牛芝士車厘茄沙律 ~ 水牛芝士淡淡的酸甜味夾住火箭菜食又幾好喎。🥣 頂級牛肝菌忌廉湯 2份 ~ 入口好香牛肝菌味又夠creamy。🥩 慢煮美國安格斯七打牛柳 ~ 我食牛偏向七成熟,呢個牛柳絕對係我杯茶,邊邊位脆香中間粉嫩牛味又夠濃郁。🦪 香辣蒜片蠔肉白酒意粉 ~ 兩隻大大的蠔肉鮮甜又肥美,意粉開頭食時係微辣,之後越食越刺激令人有追住食的感覺。🍷 紅酒🍋 凍檸茶另加配菜 🤪🤪🤪🔯 脆炸蘑菇仔 ~ 外層香脆,入口好鮮甜。🔯 黑松露薯蓉 ~ 滑溜的薯蓉每一口都附有黑松露特有的香味。
Set Dinner 兩份⬇️⬇️⬇️
🥗 凱撒沙律配雞 ~ 雞肉鮮嫩凱撒汁配生菜係最夾。
🍷 紅酒
🍋 凍檸茶
另加配菜 🤪🤪🤪
🔯 脆炸蘑菇仔 ~ 外層香脆,入口好鮮甜。