2018-09-15 200 views
約左老公撐枱腳,揀左呢間食西餐嘅Mini Friday。由於老公遲左收工,8點先上到去,都幾多人,擔心要等好耐,好彩好快就等到位喇🤗。呢度裝修都幾別緻,大大個Mini Friday嘅招牌燈箱,加上餐廳入面好多三五知己黎gathering,有慶祝生日,有一大班frd傾計,好有happy hour嘅感覺,非常relax。先黎個餐前小食,係薄脆脆,個醬好滋味,類似千島醬,岩晒肚子餓嘅我地。南瓜湯,呢個湯有好香嘅南瓜味,入面有南瓜蓉,增加湯嘅口感,平時豬唔會飲晒d湯,今次都忍唔住飲晒。個沙律菜好新鮮,加了黑醋汁同爆爆珠 ,入口十分清新。水牛城雞翼,咪道偏酸,有少少辣,幾惹味。隔離有個少少嘅沙律,上面有爆爆珠,好得意。份量都幾多,有6隻,我地2個人都食唔晒。意大利PIZZA 10",可以自選四款配料 ,老公揀左海鮮, 蘑菇 ,菠蘿 同番茄,薄餅尺寸好大,完全超越兩人份量,適宜幾個frd一齊食。配料好足,菠蘿係新鮮菠蘿,PIZZA係個薄批, 批邊脆卜卜,上面有好多嘅軟芝士,勁多勁邪惡,但味道唔會鹹。海鮮西班牙炒飯,有好多海鮮,種類包括有青口、大蝦、石斑塊,墨魚仔,飽魚,元貝等。海鮮真係多到嘩嘩聲!

薄脆脆

南瓜湯

個沙律菜好新鮮,加了黑醋汁同爆爆珠 ,入口十分清新。

沙律

水牛城雞翼

意大利PIZZA 10"

海鮮西班牙炒飯,有好多海鮮,種類包括有青口、大蝦、石斑塊,墨魚仔,飽魚,元貝等。海鮮真係多到嘩嘩聲!成碟飯都係用橄欖油煮,粒粒米都分明而且滲透海鮮嘅味道,師傅控制火候好好,好香口,唔錯。

海鮮西班牙炒飯

炸烏賊丸,即係炸墨魚丸,幾香口,墨魚丸亦彈牙,有墨魚肉,炸完之後冇油膩感,相信廚師喺處理墨魚丸油份嗰方面落過功夫,配埋個酸酸甜甜嘅湯律醬,好好食

炸烏賊丸

見到呢個summer special offer幾特別,叫左杯coke,個裝置幾得意,加左個雲尼拿雪糕,雪糕加可樂,即係黑牛喇😊

黑牛

呢度食野都幾抵,下次可以約班frd黎。service都好好,欣賞員工有禮貌👍
薄脆脆
南瓜湯
沙律
水牛城雞翼
意大利PIZZA 10"
海鮮西班牙炒飯
炸烏賊丸