2018-08-26 156 views
約左友一起聚、朋友提議去工業大廈食慢煑,第一感覺又係工業大廈!不太喜歡!不過當我去到,呢間工業大廈比較乾淨同埋有客𨋢可以坐,令我開始有心情去欣賞週邊!入到去呢間餐廳,佈置好優雅,大概有十數枱,空間好寬闊!👍食物預先訂左,所以吹水一陣便有嘢食👏頭盆揀左象拔蚌配芝麻醬同蟹肉沙律,好味,象拔蚌好彈牙,芝麻醬加埋蟹肉沙侓一齊食,带出蟹肉味😋湯揀左洋蔥湯,用杯盛裝,加上一塊芝士,味道一流!仲有麵包配黑醋,食完已經好满足!主菜係慢煮羊後膝、當羊膝上枱好興奮、好大個加埋可以用飲管吸埋羊膝內的骨髓,頓時覺得吸左好多骨膠原😁配埋啲蔬菜一齊、食完好幸福的感覺!!甜品有梳乎厘、檸檬餠、朱古力餅,全部都好吸引又好味道!加埋咖啡,是一餐完美的一餐!
入到去呢間餐廳,佈置好優雅,大概有十數枱,空間好寬闊!👍

食物預先訂左,所以吹水一陣便有嘢食👏

甜品有梳乎厘、檸檬餠、朱古力餅,全部都好吸引又好味道!

加埋咖啡,是一餐完美的一餐!