2016-07-02 214 views
今晚同班好耐無見既朋友聚舊,所以揀間靜靜地又可以慢慢坐慢慢傾既餐廳,之前都未食過呢間餐廳可以順便試埋幾個女人睇meun一定有排睇,好彩都唔係揀左好耐首先係個豬手,外皮燒得好脆,而入面d肉亦保持到juicy,唔錯,唔會過咸,而且亦都有d豬皮位煙煙unun有d咬口,仲有少少薯角做配菜不過一定要趁熱食!凍左就會變到又硬又un蜜糖芥末meat lover pizza,聽個名仲以為有勁多肉,原來都唔係好誇張,同一般pizza差唔多,蜜糖芥末醬一定好多人都會揀,同埋配搭pizza比較少見,加埋燶燶地既芝士好夾,批底係薄批,側邊d位好脆口,仲有少少芝士味小食拼盤,有3隻雞翼,芝士薯條同焗薯皮,雞翼都ok,外面搽左蜜糖,芝士薯條份量少左d,芝士亦唔多,個薯皮上面係蟹肉,d蟹肉有d腥,味道麻麻,拼盤較為遜色冬蔭公意粉,冬蔭公味道幾出,酸酸辣辣得黎creamy既質感亦都配合番個意粉,但個意粉硬左d,食完有d un胃,出色既醬敗左係個意粉到仲叫左幾杯野飲,不過我覺得野飲麻麻地,野食方面整體上都幾好,服務環境都幾好,位置有少少偏辟,不過亦係唔錯既選擇
幾個女人睇meun一定有排睇,好彩都唔係揀左好耐
不過一定要趁熱食!凍左就會變到又硬又un