2024-10-16
今日去咗尖沙咀嘅殿大喜屋食放題,入到去環境寬敞,卡位坐得舒服,空間感充足,氣氛熱鬧,適合朋友聚餐。講到食物,選擇真係多到眼花撩亂!最滿意嘅係帶子刺身,件頭好大,口感一流,仲有三文魚、甜蝦、北寄貝同蟹腳,全部都非常鮮甜。自助區各式各樣嘅前菜、冷盤、熱湯、燒味、水果、甜品、雪糕、飲品應有盡有。我行完一轉自助區,雙手拎住食物返到枱時,朋友點嘅食物滿滿一枱,真係非常滿足!有拖羅蓉手卷、壽司軍艦、豬頸肉串、鮑魚(仲有兩款!)、鰻魚串、黑松露糖心蛋、乳鴿、燒牛柳粒、香蒜焗蠔等多款食物,燒物即叫即造,上枱時仲熱辣辣。最驚喜嘅係連避風塘炒蟹都有,仲要唔系細蟹!無論係冷盤、熱食定燒物,味道都非常好。上菜快而準確,無論你點咩,幾分鐘就會送到你面前,服務人員都幾友善,清理碗碟都好密。呢間有榴槤蓉任食,仲有布丁、乳酪、大褔等,甚至連貴價雪糕Häagen-Dazs、Mövenpick、Milktop等都系任食,真係加大回本力度!如果你鍾意食放題,殿大喜屋真系幾推薦!
如果你鍾意食放題,殿大喜屋真系幾推薦!