2024-08-15
成日都見到好多人推薦,今次聚餐即刻試吓。一去到都已經差唔多滿座。熱食都有好多選擇!整體味道賣相都非常唔錯!任食芝士焗龍蝦,肉質彈牙、蒜蓉蒸扇貝肥美大粒、鮑魚鵝掌好好味、燉湯滋潤清甜,仲有多款串燒選擇牛舌、虎蝦,牛柳,雞翼...特別 推薦師傅現場即煎鐵板三文魚、羊架、大蝦,勁香好有鐵板燒嘅感覺。另外,肉眼牛扒牛味濃郁,肉質柔軟有彈性, 葡式烤乳豬皮脆肉嫩,其餘炸物亦非常香口。凍海鮮、刺身、冷盤區凍海鮮整體鮮甜不錯,款式亦夠多,有麵包蟹、蟹 腳、蟹鉗、青口。每樣都好新鮮,又唔會太重海水味。甜品區特別推薦甜品區!每次最期待嘅區。每一款甜品都整得好靚。而且,有近半百款選擇任你 揀!芝士蛋糕、Brownies、Tiramisù、Crème brûlée、西瓜盅、各式各樣嘅mousse cake、 tarts、 pudding等等,仲有唔同口味嘅自家製 乳酪雪糕、Häagen-Dazs雪糕/脆皮雪條。完全係五星級酒店嘅水準👍👍環境和服務酒店環境同坐位都好舒適,又好新淨。而且佢哋嘅服務態度亦 要高度讚賞!收碗碟速度快,而且服務員更會主動幫refill汽水啤酒果汁。~~~~~
熱食都有好多選擇!
凍海鮮、刺身、冷盤區
甜品區
環境和服務