2023-02-26 26 views
今日約左友人去觀塘行街,觀塘裕民坊翻新後,第一次拜訪,竟然比我見到雞翼山,成日聽人講話好好食,連朋友都話連散水同事都鍾意用佢黎當散水雞翼請人食。人一世物一世,一於試睇下有咩特別! 真係有好多款口雞翼,花多眼亂,有9種口味,樣樣都想試! 有一人餐二人餐,關東煮….一人獨享,二人世界又或是眾樂享。店員即叫即炸,處理雞翼用唔同嘅鍋調味和炒熱。我12件套餐 $128雞翼可以揀三個味道, 我選了黃金鹹蛋黃焗雞翼 /咸檸七雞翼 /宮崎南蠻他他雞翼, 另送一罐飲品,我選擇了 sparkling peach and orange. 宮崎南蠻他他雞翼炸得好好!外面炸得非常鬆脆,啲雞肉好Juicy,他他汁同雞翼好夾,唔錯! 黄金鹹蛋黄焗雞翼 鐘意佢有鹹蛋黄香!情有獨鍾!好食! 咸檸七雞翼港式咸檸七味都好特別,酸酸甜甜既咸檸好開胃,外層有少少糖漿,形成脆脆的外層,好特別! 外賣到裕民坊平台公園用餐,享受大自然的氣息,吹吹風看看風景, 好爽好正!,即叫即整熱辣辣的雞翼,雞翼嫩滑,終於明白佢點解會咁受歡迎! 「不要儀態,只要吃雞翼」,😀😀😀店鋪會提供手套方便食用,食得開懷,滋味三倍。外賣袋都好靚靚喎!🥰🥰

宮崎南蠻他他雞翼

黄金鹹蛋黄焗雞翼
鐘意佢有鹹蛋黄香!情有獨鍾!好食!

咸檸七雞翼

「不要儀態,只要吃雞翼」,😀😀😀店鋪會提供手套方便食用,食得開懷,滋味三倍。外賣袋都好靚靚喎!🥰🥰🥰🥰🥰

堂食可以轉環保紙盒,咁就可以救救地球😃😃😃
TakeAway