2019-05-31
🔥一坐低就有welcome drink - 招牌魚湯🔥俾客人潤潤喉🤣好有真材實料嘅家的魚湯感覺😍🔥晚餐提供套餐選擇,麵類有魚麵、魚烏冬或米線揀,湯底就有花膠豚骨濃魚湯或魚香麻辣湯。二人同行,叫左兩款麵試,一個魚湯麵,另一個就拌麵~🔥極尚魚宴料理 $95🔥湯底依然係濃郁魚湯。🔥麵揀左魚麵,麵質好有驚喜,超級彈牙,係魚肉個種彈牙,合上眼應該唔會知道自己食緊麵🤣🔥配料有蝦、魚蛋、墨魚卷、魚肉卷同魚皮菜肉餃子,就正正常常,都彈牙,但就無乜食材嘅味道。成餐飯就喺彈彈下嘅情況下渡過😂🔥極尚蟹匠拌魚烏冬 $138🔥呢個麵就揀左魚烏冬,佢係粗身版魚麵,更富口感,如果你鍾意佢嘅魚麵,會更愛呢個魚烏冬!🔥蟹膏、蟹肉、蟹籽都好足料,每啖烏冬都充滿咸香。加上足量麻醬,全個麵都唔會乾爭爭😋啱哂麻醬控!🔥Fish Nachos on the Boat $68🔥完全係炸魚皮取代左墨西哥脆片嘅創意作品!都係會成盤拎去焗,一上台係有陣焦脆嘅香氣。🔥炸魚皮薄脆,豐富魚香,配上蕃茄粒、肉醬、牛油果醬同芝士,充滿墨西哥風味。仲有得睇拉芝添!🔥餐飲要左熱檸茶,正常水平。🔥另一杯加$22要左玫瑰花茶。🔥一大壺茶充滿玫瑰香,仲會有
🔥俾客人潤潤喉🤣好有真材實料嘅家的魚湯感覺😍
🔥極尚魚宴料理 $95
🔥湯底依然係濃郁魚湯。
🔥極尚蟹匠拌魚烏冬 $138
🔥Fish Nachos on the Boat $68
🔥餐飲要左熱檸茶,正常水平。
🔥另一杯加$22要左玫瑰花茶。
🔥一大壺茶充滿玫瑰香,仲會有蠟燭座熱,幾有誠意🌹
Feast Level: 🔥🔥🔥🔥/5