2024-04-11
一知道柴犬工房有crossover 出甜品我就即刻狗衝去打卡🏃🏻♀️🤣以柴犬嘅啡色🐕為主打色,期間限定menu 幾款甜品都係焙茶口味☕️正合我心意🤎Pop-up store 做到4月30日!快啲去打卡!柴犬雪比大滿足焙茶雪奶🍧𝗛𝗼𝗷𝗶𝗰𝗵𝗮 𝗠𝗶𝗹𝗸 𝗦𝗵𝗮𝘃𝗲𝗱 𝗜𝗰𝗲 $𝟭𝟬𝟴 (🌟𝟵/𝟭𝟬)3款入面我最愛呢款💕一啖就食到好似雪花❄️咁細棉嘅刨冰同濃厚棉密嘅焙茶厚奶蓋☕️上面仲有一大球香濃嘅雲尼拿雪糕🍨,同芒果🥭、士多啤梨🍓同蜜瓜🍈 想甜啲仲可以加煉奶𝘛𝘩𝘪𝘴 𝘪𝘤𝘦 𝘵𝘳𝘦𝘢𝘵 𝘸𝘰𝘯 𝘰𝘶𝘳 𝘩𝘦𝘢𝘳𝘵𝘴 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘶𝘯𝘥𝘦𝘯𝘪𝘢𝘣𝘭𝘺 𝘴𝘮𝘰𝘰𝘵𝘩 𝘪𝘤𝘦 𝘴𝘩𝘢𝘬𝘦𝘴 𝘢𝘯𝘥 𝘢 𝘳𝘪𝘤𝘩 𝘢𝘯𝘥 𝘤𝘳𝘦𝘢𝘮𝘺 𝘩𝘰𝘫𝘪𝘤𝘩𝘢 𝘮𝘰𝘶𝘴𝘴𝘦. 𝘈 𝘴𝘤𝘰𝘰𝘱 𝘰𝘧 𝘷𝘢𝘯𝘪𝘭𝘭𝘢 𝘪𝘤𝘦 𝘤𝘳𝘦𝘢𝘮 𝘪𝘴 𝘱𝘶𝘵 𝘢𝘵𝘰𝘱 𝘢 𝘮𝘰𝘶𝘯𝘵𝘢𝘪𝘯 𝘰𝘧 𝘧𝘳𝘦𝘴𝘩 𝘧𝘳𝘶𝘪𝘵𝘴, 𝘢𝘭𝘭 𝘳𝘦𝘴𝘵𝘪𝘯𝘨 𝘰𝘯 𝘢 𝘣𝘦𝘥 𝘰𝘧 𝘴𝘯𝘰𝘸𝘺 𝘪𝘤𝘦 𝘴𝘩𝘢𝘬𝘦𝘴. 𝘠𝘰𝘶 𝘤𝘢𝘯 𝘥𝘳𝘪𝘻𝘻𝘭𝘦 𝘤𝘰𝘯𝘥𝘦𝘯𝘴𝘦𝘥 𝘮𝘪𝘭𝘬 𝘢𝘭𝘭 𝘰𝘷𝘦𝘳 𝘪𝘵 𝘪𝘧 𝘺𝘰𝘶 𝘩𝘢𝘷𝘦 𝘢 𝘴𝘸𝘦
Pop-up store 做到4月30日!快啲去打卡!
柴犬雪比大滿足焙茶雪奶🍧
𝗛𝗼𝗷𝗶𝗰𝗵𝗮 𝗠𝗶𝗹𝗸 𝗦𝗵𝗮𝘃𝗲𝗱 𝗜𝗰𝗲
$𝟭𝟬𝟴 (🌟𝟵/𝟭𝟬)
𝘛𝘩𝘪𝘴 𝘪𝘤𝘦 𝘵𝘳𝘦𝘢𝘵 𝘸𝘰𝘯 𝘰𝘶𝘳 𝘩𝘦𝘢𝘳𝘵𝘴 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘶𝘯𝘥𝘦𝘯𝘪𝘢𝘣𝘭𝘺 𝘴𝘮𝘰𝘰𝘵𝘩 𝘪𝘤𝘦 𝘴𝘩𝘢𝘬𝘦𝘴 𝘢𝘯𝘥 𝘢 𝘳𝘪𝘤𝘩 𝘢𝘯𝘥 𝘤𝘳𝘦𝘢𝘮𝘺 𝘩𝘰𝘫𝘪𝘤𝘩𝘢 𝘮𝘰𝘶𝘴𝘴𝘦. 𝘈 𝘴𝘤𝘰𝘰𝘱 𝘰𝘧 𝘷𝘢𝘯𝘪𝘭𝘭𝘢 𝘪𝘤𝘦 𝘤𝘳𝘦𝘢𝘮 𝘪𝘴 𝘱𝘶𝘵 𝘢𝘵𝘰𝘱 𝘢 𝘮𝘰𝘶𝘯𝘵𝘢𝘪𝘯 𝘰𝘧 𝘧𝘳𝘦𝘴𝘩 𝘧𝘳𝘶𝘪𝘵𝘴, 𝘢𝘭𝘭 𝘳𝘦𝘴𝘵𝘪𝘯𝘨 𝘰𝘯 𝘢 𝘣𝘦𝘥 𝘰𝘧 𝘴𝘯𝘰𝘸𝘺 𝘪𝘤𝘦 𝘴𝘩𝘢𝘬𝘦𝘴. 𝘠𝘰𝘶 𝘤𝘢𝘯 𝘥𝘳𝘪𝘻𝘻𝘭𝘦 𝘤𝘰𝘯𝘥𝘦𝘯𝘴𝘦𝘥 𝘮𝘪𝘭𝘬 𝘢𝘭𝘭 𝘰𝘷𝘦𝘳 𝘪𝘵 𝘪𝘧 𝘺𝘰𝘶 𝘩𝘢𝘷𝘦 𝘢 𝘴𝘸𝘦𝘦𝘵 𝘵𝘰𝘰𝘵𝘩.
柴犬雪比大滿足焙茶窩夫🧇
𝗛𝗼𝗷𝗶𝗰𝗵𝗮 𝗪𝗮𝗳𝗳𝗹𝗲
$𝟭𝟬𝟴 (🌟𝟳.𝟱/𝟭𝟬)
同雪奶嘅材料差不多,同樣有焙茶忌廉同3款生果,生果幾甜,仲有好香濃嘅雪尼拿雪糕🍦4色打卡好靚❤️💚🧡🤎但建議都係要趁熱食,影完一輪相啲cream 會整淋個窩夫🫢
𝘛𝘩𝘦 𝘱𝘭𝘢𝘵𝘪𝘯𝘨 𝘴𝘶𝘳𝘦𝘭𝘺 𝘤𝘢𝘭𝘭𝘴 𝘧𝘰𝘳 𝘵𝘩𝘦 𝘤𝘢𝘮𝘦𝘳𝘢 𝘵𝘰 𝘦𝘢𝘵 𝘧𝘪𝘳𝘴𝘵🤳🏻𝘐𝘵 𝘢𝘭𝘴𝘰 𝘤𝘰𝘯𝘴𝘪𝘴𝘵𝘴 𝘰𝘧 𝘮𝘪𝘹𝘦𝘥 𝘧𝘳𝘶𝘪𝘵𝘴, 𝘩𝘰𝘫𝘪𝘤𝘩𝘢 𝘮𝘰𝘶𝘴𝘴𝘦 𝘢𝘯𝘥 𝘷𝘢𝘯𝘪𝘭𝘭𝘢 𝘪𝘤𝘦 𝘤𝘳𝘦𝘢𝘮.
柴犬雪比卷蛋焙茶奶蓋
𝗖𝗵𝗼𝗰𝗼 𝗥𝗼𝗹𝗹 𝗖𝗮𝗸𝗲, 𝗛𝗼𝗷𝗶𝗰𝗵𝗮 𝗪𝗮𝗳𝗳𝗹𝗲
$𝟴𝟴 (🌟𝟳.𝟱/𝟭𝟬)
有兩塊細窩夫🧇,同樣有焙茶奶蓋同雪糕,呢個窩夫就脆身過上面個款🧐卷蛋就普通朱古力味🍫
𝘊𝘳𝘪𝘴𝘱𝘪𝘦𝘳 𝘸𝘢𝘧𝘧𝘭𝘦𝘴 𝘤𝘰𝘮𝘱𝘢𝘳𝘦𝘥 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘵𝘩𝘦 𝘥𝘦𝘴𝘴𝘦𝘳𝘵 𝘢𝘧𝘰𝘳𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯𝘦𝘥. 𝘛𝘩𝘦𝘺 𝘢𝘳𝘦 𝘱𝘢𝘪𝘳𝘦𝘥 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘢 𝘳𝘢𝘵𝘩𝘦𝘳 𝘮𝘦𝘥𝘪𝘰𝘤𝘳𝘦 𝘤𝘩𝘰𝘤𝘰𝘭𝘢𝘵𝘦 𝘳𝘰𝘭𝘭 𝘤𝘢𝘬𝘦.
柴犬雪比白桃梳打🍑
𝗣𝗲𝗮𝗰𝗵 𝗦𝗼𝗱𝗮
$𝟱𝟱 (🌟𝟳/𝟭𝟬)
又係有一球大雪糕,漸層打卡好靚💕梳打好清新,底部嘅白桃糖漿就略甜
𝘚𝘰𝘥𝘢 𝘸𝘢𝘵𝘦𝘳 𝘮𝘪𝘹𝘦𝘥 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘱𝘦𝘢𝘤𝘩 𝘴𝘺𝘳𝘶𝘱 𝘸𝘩𝘪𝘤𝘩 𝘪𝘴 𝘳𝘢𝘵𝘩𝘦𝘳 𝘴𝘸𝘦𝘦𝘵. 𝘍𝘭𝘰𝘢𝘵𝘪𝘯𝘨 𝘰𝘯 𝘵𝘰𝘱 𝘪𝘴 𝘢 𝘴𝘤𝘰𝘰𝘱 𝘰𝘧 𝘷𝘢𝘯𝘪𝘭𝘭𝘢 𝘪𝘤𝘦 𝘤𝘳𝘦𝘢𝘮 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘢 𝘤𝘶𝘵𝘦 𝘴𝘩𝘪𝘣𝘢 𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘤𝘢𝘳𝘥.