蜜瓜豆腐花蜜瓜粒果肉沙冰鋪在表面,點綴著晶瑩剔透嘅水晶珠,入口好清新,底下係滑嫩嘅豆腐花,口感綿密柔滑,入口即化,清爽淡雅。芒果燉奶濃郁嘅芒果沙冰+芒果塊+燉奶嘅組合好新穎,奶香濃郁,入口綿密滑順,口感層次豐富。 杞子圓肉雪蓮子燉桃膠好足料,材料很有口感,湯頭好juicy又不太甜,很養生。龍眼冰呢款係我哋每次必定encore,入口冰涼爽滑,微甜口味,很清甜。麻糬紅豆綠茶雪糕窩夫牛角包窩夫即叫即整,外酥內軟,份量唔算大,旁邊怖滿軟糯嘅麻糬,綠茶紅豆雪糕味道香濃,勝在整體層次十分豐富。鮮雜果椰汁仙草凍份量多,鮮切嘅西瓜、蜜瓜、香蕉、芒果、士多啤梨,色彩繽紛誘人,仙草滑嫩Q彈,整體入口清涼爽口。
蜜瓜豆腐花

芒果燉奶

杞子圓肉雪蓮子燉桃膠
好足料,材料很有口感,湯頭好juicy又不太甜,很養生。

龍眼冰

麻糬紅豆綠茶雪糕窩夫