2010-06-15 20 views
今日到了tea set time,想點飯類,不過我點菜果1刻,都係想點拉麵款式~我點左 咖哩牛肉拉麵 $26湯底唔算多油,有7-8片牛肉,味道都不錯,唔會好咸,又唔會好un+老~拉麵食完飽肚,而且唔會好濟~還有很多薯仔粒及洋蔥片,香濃咖哩!! 大大杯凍豆漿甜度岩岩好吧~如果淡返少少更好當時有1個30幾歲左右的男manager,我之前都無見過佢,加上佢又好好人,,polite 我見到個manager同1個職員忙於睇緊個A3 SIZE 的MENU,睇佢同職員之間的關係很不錯,我仲見到1個女職員同1個內地人對話,但佢ge 普通話很不錯,流利的~good  環境很好,清靜!不斷播慢歌(台灣的pop song,例如<半情歌> 及梁靜茹的歌P.S:這篇食評在2010年年頭時到訪此店的~
咖哩牛肉拉麵 $26

甜度岩岩好吧~如果淡返少少更好

P.S:這篇食評在2010年年頭時到訪此店的~
clean,清靜
收據clear
咖哩牛肉拉麵
$26 (Tea)
clean,清靜
收據clear