2022-12-15 81 views
唔知有無聽開metal/rock既朋友仔呢🤘🏻嘻我同我男朋友都係所以一行入 @one_poke_rock 覺得非常親切播既歌都係聽開既 好難得.ᐟ .ᐟ細個想自己開鋪 最大原因都係想播自己中意既歌迫人聽( •̀∀•́ )/言歸正傳先One poke rock主打poke bowl同smoothie 行健康路線仲有為健身人士度身訂造一啲餐點當日叫左兩個自選既poke bowl試我呢一碗就以半壽司飯半沙律菜做base再由八爪魚 香菇 枝豆 玉子絲 三文魚子組成醬汁要左wasabi mayo首先想讚配料份量好慷慨特別推介香菇 調味好香 炒得好好食八爪魚都幾淋身Wasabi mayo我一路食一路比佢刺激不過爽既 怕辣就小心啲啦(˙𐃷˙)唯一係個壽司飯有少部分一舊舊咁另一碗男朋友就要左壽司飯貪心地要哂三文魚同吞拿魚配料有紫洋蔥 醃青瓜 西蘭花仲升級要埋蟹肉.ᐟ‪‪‬跟惹火甜辣醬 即係類似韓式辣醬估唔到都幾夾poke bowl喎同樣好足料大大碗 用料都新鮮( ˙֊˙ )大角嘴住/番工既朋友有福啦又多一間又好食又健康之選⸜ ෆ ⸝‍✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿Follow @lastbitematters f
唔知有無聽開metal/rock既朋友仔呢🤘🏻

首先想讚配料份量好慷慨
特別推介香菇 調味好香 炒得好好食
八爪魚都幾淋身
Wasabi mayo我一路食一路比佢刺激
不過爽既 怕辣就小心啲啦(˙𐃷˙)
唯一係個壽司飯有少部分一舊舊咁

另一碗男朋友就要左壽司
貪心地要哂三文魚同吞拿魚
配料有紫洋蔥 醃青瓜 西蘭花
仲升級要埋蟹肉.ᐟ‪‪‬
跟惹火甜辣醬 即係類似韓式辣醬
估唔到都幾夾poke bowl喎
同樣好足料大大碗 用料都新鮮( ˙֊˙ )

大角嘴住/番工既朋友有福啦
又多一間又好食又健康之選⸜ ෆ ⸝‍

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Follow @lastbitematters for more