2024-04-19
大約半年前都有係度食過一次,印像中係好好食,所以今日公司無咩做早放,跟同事一齊下午食返餐,呢度有Lunch Set,從頭到尾都非常豐富,好抵食,未食已經好期待,呢度既品質一定好🤭Crispy chicken roll🤭話咁快同同事傾傾下就有得食啦,因為食得太多,就排名不分先後咁講啦,呢個菜式好有諗頭,我諗係西班牙既人成日都係咁食,呢個做到好靚既一個圓形卷,仲好細心咁分開兩份方便食,中間有雞內臟汁,原來咁好食,食到有雞香味,再用法邊豆去調味裝飾,睇上去係好靚,甜薯蓉好鮮🤭Tiger prawn spaghetti (main)🤭呢個真係好好食,佢入面既材料同調味全部都好岩食,櫻桃蕃茄醬好濃郁,蒜片可以提升成個味道,羅勒同香菜令到有風味,真係一個好食既菜式🤭Chef’s salad ( chef’s special )🤭呢個係lunch set 會有既沙律,份量好大,比得好大方,沙律係好有清新既味道,唔錯唔錯🤭Crispy Oyster (starter)🤭呢個都好好食,同上次第一次食既質素仍然咁好,可以保持到水準,聽日又想再食多次...我地一向都鍾意食生蠔,不論係生食定熟食,見到都會食,
🤭Crispy chicken roll🤭
話咁快同同事傾傾下就有得食啦,因為食得太多,就排名不分先後咁講啦,呢個菜式好有諗頭,我諗係西班牙既人成日都係咁食,呢個做到好靚既一個圓形卷,仲好細心咁分開兩份方便食,中間有雞內臟汁,原來咁好食,食到有雞香味,再用法邊豆去調味裝飾,睇上去係好靚,甜薯蓉好鮮 🤭Tiger prawn spaghetti (main)🤭
呢個真係好好食,佢入面既材料同調味全部都好岩食,櫻桃蕃茄醬好濃郁,蒜片可以提升成個味道,羅勒同香菜令到有風味,真係一個好食既菜式 🤭 Chef’s salad ( chef’s special )🤭
呢個係lunch set 會有既沙律,份量好大,比得好大方,沙律係好有清新既味道,唔錯唔錯 🤭Crispy Oyster (starter)🤭
呢個都好好食,同上次第一次食既質素仍然咁好,可以保持到水準,聽日又想再食多次...我地一向都鍾意食生蠔,不論係生食定熟食,見到都會食,呢個炸既生蠔,外面真係脆卜卜架,仲有睇到生蠔好有份量,好新鮮,炸到咁香都仲有生蠔味,正