2021-04-18
聽講係全港最好食嘅Tiramisu 好多人都講到好誇張 但又成日都大排長龍 所以搞到佢一直都仲喺我嘅想食list入面🥺🥺今日本身plan咗係去食齋啡嘅 兩間舖頭只係隔咗一條街 經過page common既時候真係見到大排長龍 但係呢 食完齋啡再經過嘅時候 見到門口只係得兩個人排緊隊咋🤩🤩🤩 咁我當然即刻過去排隊啦~~~排咗10令分鐘就入得 因為啱啱已經食咗嘢 所以坐低淨係叫咗個Tiramisu😌 咁的確我真係為咗Tiramisu而黎既~~ OMG!!! 淨係睇個樣都覺得好吸引啦😍佢既cream做得好好 好滑身甜度又啱啱好👍🏻入面蛋糕同餅乾浸得好入味 食落去時時候係有好香濃既酒同咖啡味 濕潤得來又唔會變咗溶溶爛爛咁 真係冇得輸🤤 一啖又一啖 好快就食哂落肚🤣食完即刻諗返起個個都話佢係全香港最好味嘅Tiramisu 我覺得真係有佢嘅道理嘅~~ 推薦呀 🤤😋☺️
OMG!!! 淨係睇個樣都覺得好吸引啦😍
佢既cream做得好好 好滑身甜度又啱啱好👍🏻