2022-08-05 1808 views
冇咁抵食+效率超低之前食過幾次,見即叫即整味道唔錯所以返兜,今次真係認唔住比差評,希望店主見到之後可以管理好啲即叫即整製作需時,所以我都會提早打電話落單再去拎,落單嗰個話要等15分鐘都ok可接受點知我去到仲要等10+分鐘,去到比錢先,落單個個好忙,我等咗3-4分鐘先比到錢,之後就係一邊等1.效率超超超低總共6個店員(what?咁細間鋪咁多人?)Anyway 1個落單,1個執單,1個嘢飲,1個煎扒,1個組裝包,1個炸薯條燒賣,分工好清楚冇人multitask,但效率依然好低外賣店係繁忙時間+6個店員可以1分鐘都出唔到1個餐(甚至更耐,可能定位唔係快餐店😓?)由我打電話開始計,出餐要等25分鐘有多其實我睇咗陣,問題出係出包出得好慢,唔單個店員手腳慢(慢到我覺得佢第一日返工,手法好唔熟練),肉餅飲品薯條一早整好,所有人係到等個包,想問下其他5個店員係咪唔可以整包😓已經整唔切都冇諗住幫手(可能係位置唔夠,我冇責怪店員意思,係管理問題)最好笑係拎包個陣店員會提醒客人下次打電話先唔洗等咁耐(態度好好唔係串人),但我都聽到有店員話唔好聽電話先,會整唔切2.肉餅細咗好多,冇咁抵食之前睇採訪片話用香港本
冇咁抵食+效率超低

1.效率超超超低
總共6個店員(what?咁細間鋪咁多人?)

2.肉餅細咗好多,冇咁抵食
之前睇採訪片話用香港本地包,即叫即整,平啲比打工仔好良心,今次個肉餅真係細咗好多,大家睇圖先(我食黑椒芝牛包)

個嘉頓包本身已經細,肉餅得塊包3分2大,等於我3分1時間食緊黑椒汁面包🙂我情願加價,男人應該要食2個餐先飽

短期內唔會再買,希望店主管理好啲,唔係等執笠架啦
2022-08-05
Waiting Time
25 Minutes (TakeAway)
$50 (Lunch)