2022-08-30 72 views
講到食放題都隔左一段時間無食,今日特登約左朋友黎返次久違既燒肉放題!朋友見到呢間係銅鑼灣既響評價好似都相當唔錯就book左位早少少黎食.餐廳內design充滿日系既木風及紅燈籠,環境乾淨又唔會感覺好油膩或滿佈油煙既感覺.抽風系統什得唔錯,燒完後都無成身燒肉味.78品料理美國&澳洲和牛 120分鐘放題燒肉拼盤開始前先會送上一份燒肉拼盤比你試左咁多款肉後再按自己喜好再追加.澳洲和牛肉眼,澳洲和牛胸腹,美國牛肋骨,澳洲和牛西冷,美國肉眼.拼盤肉亦有期他豚肉,雞翼同蔬菜等等.原塊美國肉眼輕輕燒一燒已經充滿油香,入口質感嫩香細膩,充滿陣陣牛脂香.將新鮮生菜再夾入燒好既牛肉後再加上少少泡菜令牛肉既油膩感減輕之餘又令口感變得清爽.刺身拼盤生蠔 | 甜蝦 | 三文魚 | 八爪魚 | 油甘魚 | 北寄貝 | 帶子 | 劍魚腩刺身款式係燒肉店黎講真係相當豐富.每款刺身相當豐滿而且充滿光澤,整體新鮮而且味道甘甜充滿彈性.生蠔雖然唔算係好大隻但入口好甜.天婦羅炸物天婦羅及炸物等都唔會炸得好油膩,炸漿亦唔會過厚.炸得乾爽唔會感到油膩.今次試左天婦羅蝦蝦肉亦都幾爽彈,炸芋薯球煙煙韌韌,甜而不膩.薄炙美國牛里脊肉配

78品料理美國&澳洲和牛 120分鐘放題

燒肉拼盤

刺身拼盤

天婦羅炸物

薄炙美國牛里脊肉配月見醬汁
薄炙美國牛里脊一整塊放入烤網內炸,油份強勁既牛里脊即刻引起強火!輕輕炙燒過後肉質嫩滑juicy,沾上生蛋月見汁令牛肉更香滑,同時令味道昇華.

醬汁安格斯牛肩胛肉眼薄燒
同樣係薄燒系列,佢地既薄燒系列質素相當高!燒完唔會令肉質變得乾柴之餘醃料又夠入味.
Type of Meal
Dinner