之前見openrice評價唔錯,於是決定同屋企人朋友黎試下。book咗上層諗住可以睇夜景,點知果日大雨,山頂大霧到咩都睇唔到,已經好失望。 於是和家人朋友點餐,大概有4個都係哎 肉眼扒,medium,點知越食越奇怪,最後埋單時忍唔住問waiter阿叔'點解會有咁多水?係咪未解凍曬啊?' waiter阿叔嘅回答真係好有創意,佢話'係咁架,呢個係特色黎架,好多客就係黎食d 水'我從來都唔會寫食評,呢篇係第一篇,之前就算幾差嘅餐廳,最多下次唔再去,但我聽見呢個阿叔嘅解釋真係認唔住要影低張相post上黎。我覺得整得唔好,客人反應意見最起碼應該尊重同反應返俾餐廳,而亂up個理由敷衍了事。對呢間餐廳好失望,都唔會推薦or建議身邊朋友去。

Rib  Eye  Steak
Type of Meal