EFG Eat For Green 推廣《肉素共桌》嘅概念🥩🥦 希望素食及肉食可以建立健康飲食文化! 如果想食健康啲/負擔少啲,推薦大家去食素菜、植物肉及肉類🍴有意粉、意大利飯、牛扒、植物肉、海鮮等,選擇多又多甜品!!•Dinner Set Menu•⭐️超厚4cm炸豬扒飯配溫泉蛋 $108: 炸豬扒真心好厚切😆 好脆又唔介口😋 豬扒肉質嫩唔鞋👍🏼 大大份好啱男士💕
🦐海龍王湯麵 $88: 濃蝦湯充滿海鮮味😋 海鮮有日本帆立貝、蜆、蝦及墨魚仔👍🏼 仲有木耳絲及粟米粒,有豐富!蜜瓜刨冰 配香滑奶蓋 $78: 蜜瓜呈波波形狀 外形圓祿祿好可愛🍈 奶蓋夠滑又唔會好甜😍 質感好滑👍🏼沙嗲素串燒 (4pcs) $32: 素串燒有驚喜,食完唔覺有一陣豆味! 沙嗲醬幾濃🙌🏼日式酥炸一口雞 (4pcs) $32: 炸一口雞香脆肉嫩,用蜜糖芥末醬及木魚碎 充滿日式感覺😊

•Dinner Set Menu•
⭐️超厚4cm炸豬扒飯配溫泉蛋 $108

🦐海龍王湯麵 $88

蜜瓜刨冰 配香滑奶蓋 $78

沙嗲素串燒 (4pcs) $32
: 素串燒有驚喜,食完唔覺有一陣豆味! 沙嗲醬幾濃🙌🏼

日式酥炸一口雞 (4pcs) $32
: 炸一口雞香脆肉嫩,用蜜糖芥末醬及木魚碎 充滿日式感覺😊