2024-09-30 4866 views
肉肉大米登陸香港喇🇭🇰!10月3號就正式開幕同另一間餐廳競爭!😎 $95起就可以食到和牛漢堡扒餐,仼食白飯,蜆湯,西蘭花 🥦-佢哋採用日本虹煌米,肉扒方面係用九州產黑毛和牛同美國牛肉混合而成,雞蛋都係由日本進口😚 可以現場望住師傅整漢堡扒同烹飪,職員都會好用心介紹每一塊漢堡扒😋-🥢第一塊漢堡扒可以食到佢既原汁原味,6成熟我就覺得啱啱好喇👍🏻 想熟啲都可以自己喺鐵板上面再煎吓!一咬落去就爆汁😍 可以撈埋蛋一齊食或你沾調味料都得!推薦要撈蛋汁落啲飯到更加下飯!🥢第二塊係芝士味,成片芝士放係肉扒上面焗溶,面頭再加上大量即刨芝士碎🧀 真係勁夾😍🥢最後一塊係限定款既蟹肉味,蟹肉配埋蘿蔔蓉,青檸同埋柚子醋,成件事勁fresh😚 可以減少肉汁帶黎既油膩感-開幕之後想必會同挽肉成為競爭對手!有興趣嘅大家都可以等佢之後開幕去試吓

開幕之後想必會同挽肉成為競爭對手!
有興趣嘅大家都可以等佢之後開幕去試吓