2024-04-22
🦀韓國醬油蟹配紫菜飯蟹膏十足,蟹肉鮮甜,醬油味配上紫菜飯,鹹香鮮甜,香口惹味!BTW💡而家喺KKday仲可以三折優惠價$80預訂呢個韓國醬油蟹配紫菜飯1份,原價要$258架!真係抵好多🤑(預訂日期至4月19日,享用日期至4月30日)🐷炑八厚切五花腩睇韓劇成日見到韓燒就必食五花腩!用大火將五花腩嘅油脂逼出來 ,烤到佢嘅表層有種酥脆嘅感覺😻用生菜包住五花腩同泡菜一齊食,滋味非凡🤤🍗蒜油蜜糖雞腿肉燒到啱啱好嘅雞髀肉非常鮮嫩多汁,配上蒜油蜜糖嘅醃料,甜甜地好開胃🤤🎂韓式肉肉蛋糕 呢個肉肉蛋糕係生日禮遇🎂訂位嘅時候同餐廳講係慶祝生日,餐廳就會安排一個靚靚嘅肉肉蛋糕🥹呢個蛋糕係由牛肉豬肉組成,份量都唔少㗎,而且做成🌹餐廳都非常之有誠意😛🥐韓國薄脆牛角酥甜品2份小編都係第一次食,薄脆牛角酥有少少煙韌嘅口感,配上大大球雪糕,真係非常滿足!🤗🤗🍹柚子檸檬梳打🍹菠蘿梳打食燒肉飲梳打就非常之解膩!🤭呢度既韓式前菜都係任食嘅,點解要特登提呢?因為呢度嘅泡菜、紫菜、粟米芝士🧀同爐邊蛋都好食到爆💥,小編都Refill咗幾次🤭🤭
🦀韓國醬油蟹配紫菜飯
(預訂日期至4月19日,享用日期至4月30日)
🐷炑八厚切五花腩
🍗蒜油蜜糖雞腿肉