2024-07-24
安平燒肉有幾間分店 今次去咗荃灣分店 環境好大 坐位好闊落 好舒服 肉質靚 食物款式多😳《肉類》呢個餐既肉分別有澳洲M5和牛、安格斯牛小排、期間限定裙邊牛柳同牛舌芯 特別推薦M5和牛、安格斯牛小排 呢2款肉都油脂感重 入口即化既感覺 口感好嫩滑 無筋位同吾會鞋 超滿足🥰牛舌芯每位贈送2件 好爽口!除左和牛餐內既肉 都可以叫其他lv既肉 豬牛花同豬頸肉都好正💓《夜市小吃 & 主食》叫左鹽酥雞、南部章魚卷、澎湖花枝排同櫻花蝦乾飯 鹽酥雞鹹香味十足 雞肉嫩 而章魚卷炸粉略厚 花枝排好足料 彈牙有咬口 另外主食自己配搭左櫻花蝦乾飯 可以喺自助區整 有紫菜、櫻花蝦、滷水汁同白飯 撈埋一齊超惹味 滷水汁有蒜香味 唔會咸 櫻花蝦份量多 每隻都好脆口!《海鮮 & 正港燒烤》款式好多 例如帶子、蝦、生蠔等等 但食完肉實在太飽 所以淨係叫左絲瓜煮蜆、沙律醬魷魚、牛油金菇、台灣小枕頭😆蜆鮮甜無沙 台灣小枕頭即係燒麻糬 麻糬好煙靭 點煉奶食十分夾《飲品 & 甜品》喺自助區飲品有自家製茶 例如桂花烏龍、洛神花茶等等 另外仲可以係手機落單叫冬瓜茶、百香果綠茶等等 款式多多🥰最後可以叫一款甜品食 有雪糕或仙草選擇
《肉類》
《夜市小吃 & 主食》
《海鮮 & 正港燒烤》
《飲品 & 甜品》
喺自助區飲品有自家製茶 例如桂花烏龍、洛神花茶等等 另外仲可以係手機落單叫冬瓜茶、百香果綠茶等等 款式多多🥰最後可以叫一款甜品食 有雪糕或仙草選擇 當日簡左朱古力口味😍
💰M5和牛餐 ($418)