Hiring
$17,500-$25,000
Monthly (Negotiable)
$18,500-$23,000
Monthly (Negotiable)
Salary negotiable
22 days ago
2022-10-22 689 views
🍽️🧀🧀一間好適合一大班人一齊食嘅餐廳🤭Happy sharing😋😋😋因為最近好想食芝士蛋糕,講起芝士蛋糕就會即刻諗起呢間餐廳🤭 我哋跟住一行五人去到海港城,因為無得book 我地大約晚上7點去到 等左約45mins我哋order了蒜蓉包Pizza意粉 炸魚薯條 炸魷魚,意粉份量雖然多 不過我哋五個人人book咗一小疊之後就無哂 相都影唔切🤭 味道ok ge~ 蒜蓉包同炸魷魚我都十分推薦,蒜蓉包好重口味 正👍🏻👍🏻👍🏻 炸魷魚就好香口,一口接一口 停唔到🤭🤭一間餐廳嘅食物份量都好大碟,食晒啲嘢雖然都已經好飽,但係芝士蛋糕先係我哋嘅目的。因為已經食到好飽,所以我哋只係叫咗3件去share,唔好以為三件好少,其實每一件蛋糕都好大件 我哋五個人差啲食唔晒🤣 🍰🧁我哋叫咗朱古力味🍫 紐約芝士🧀 同埋焦糖🍬,朱古力味真係超級甜 聽到有少少食唔到,紐約芝士係最好食 好正宗👍🏻🍰🍰
芝士蛋糕
2022-08-22
Waiting Time
45 Minutes (Dine In)
$220 (Dinner)
芝士蛋糕
  • 炸魷魚