2019-03-04 216 views
如果鐘意食滷水,一定一定一定要試左食肥姐先,不過因為實在太受歡迎,所以大部份時間條隊都好長,真係唔太趕時間先好排。食過其他滷水店嘅墨魚生腸,都係覺得肥姐好食D,今次見2~3PM 嘅時間人未至於好多,即排~條隊行得好快架,排嘅時侯好諗定要食啲乜,如果唔係企到嘅時候好大壓力架(哈哈哈~)今次點左墨魚生腸紅腸豬頸肉,全部滷味食物都用冰鎮著,可能係爽脆口感嘅原因,內臟處理的都很乾淨,新鮮又有嚼頭墨魚:爽口彈牙大生腸:爽脆得黎有嚼頭紅腸:鹹香豬頸肉:爽脆得黎有肉香配上肥姐秘製豉油、甜醬同埋芥辣,就係肥姐迷人之處。芥辣又夠辣而且小小攻鼻,鐘意就正嘅,不過平時唔係好食得辣嘅朋友,可能走芥辣會食得舒服D喇。另外有選擇困難症套餐:-細皇牌:一串腎, 一串墨魚, 一串細生腸($29)。 大皇牌:一串腎, 一串墨魚, 一串大生腸($34)。

墨魚生腸紅腸豬頸肉

墨魚:爽口彈牙
大生腸:爽脆得黎有嚼頭
紅腸:鹹香
豬頸肉:爽脆得黎有肉香

另外有選擇困難症套餐:-

細皇牌:一串腎, 一串墨魚, 一串細生腸($29)。
大皇牌:一串腎, 一串墨魚, 一串大生腸($34)。
2019-03-03
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$30 (Tea)
墨魚生腸紅腸豬頸肉