2023-02-09
位於旺角朗豪坊內嘅LAB 10,出菜效率高,冇漏單情況出現👍90分鐘內可任食澳洲M7和牛同安格斯,仲有豬、雞、海鮮等任君選擇💕裝潢以實驗室為題,中央設有免費自助區,有多款韓式涼拌菜、小食同甜品等比大家大快朵頤❗️餐廳使用下排煙燒肉爐,去除油煙力強,令用餐環境更舒適自在🥰.琴日我同男友點左Supreme Set($298),入座後店員就呈上牛肉拼盤同韓式梨汁牛五花。位於牛外腹部靠後嘅牛五花,油香豐富🥹經梨汁嘅醃製下,減少膩感兼帶出牛鮮香,令人停唔到口🤤✨所有食材均不帶有雪藏味,值得一讚‼️.飲品方面,所有特飲均有甜度同冰量選擇,全部都大大杯‼️我地試左菠蘿梳打同青檸梳打,前者冇藥水味,後者係用青檸鮮榨而成👍兩杯味道均酸甜開胃同好夠氣,夠哂GUR同爽啊🤩🫶.如果自問係「牛魔王」嘅你,不妨試下Premium Set($358),因為可以任食埋SRF美國和牛😚💕./店舖名稱 Restaurant Name:LAB 10店舖地址 Restaurant Address:旺角亞皆老街8號朗豪坊10樓26號舖Shop 26, 10/F, Langham Place, 8 Argyle Street, Mon
店舖名稱 Restaurant Name:
LAB 10
店舖地址 Restaurant Address:
旺角亞皆老街8號朗豪坊10樓26號舖
Shop 26, 10/F, Langham Place, 8 Argyle Street, Mong Kok
營業時間 Opening Hours:
⊿星期一至日 Mon to Sun 12:00 – 22:00