2019-05-15 369 views
放假就系可以周圍食好嘢,之前已經心思思想試呢間店好耐,今日終於可以一償心願喇💓天氣甘熱當然先來一杯香芋milkshake🥤,瞬間透心涼,仲食到一粒粒香芋,香濃而又吾會過甜,又吾會太杰!真系師傅明白了😌唔怪得呢間野叫No milkshake no life. 真心正推介主角芝士治一出現,就忍唔住 嘩左一聲紅菜頭多士配上瀑布般的芝士,令整體顏色非常鮮艷,好crazy!!!絕對是IG-able。食落又唔會太漏,但一定要趁熱食哦。雖然極邪惡😈但超滿足!去到邊都要食Fish & Chips既我,黎到呢間都吾例外,比想像中大份,每塊魚都大過我手掌呢🤩就算攤放左一陣都依然脆而不油👍🏻最後,雖然店舖細,座位少,但食物同裝潢都值排隊等😉下次我會黎試埋其他味milkshake !😋

推介
香芋milkshake

主角芝士治一出現,就忍唔住 嘩左一聲

黐線芝士黐住芝士治

Fish  &  chips

Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Tea