十蚊!十蚊!十蚊!.冇錯係$10,簡直難以置信🤣 今日行過天后,熱辣辣好想食返啲凍野,結果比依家位於天后永昇中心既oyster station吸引到,依度主打買生蠔,梗係過嚟試吓啦,估唔到質素咁高,但係價錢居然做到咁平,老闆梗係蝕住做😛 餐廳地點可以去,喺天后站行幾分鐘就到,而且餐廳乾淨闊落,平時假期過嚟同朋友揭下腳都係唔錯嘅選擇👍🏻我哋叫左半打嘅特價dooriel creek六隻都只係$60 ,仲平過超市🤣 但係質素高到難以置信,蠔大大隻仲要勁鮮甜多汁,勁肥美完全係出乎想像,意料之外,我一定會返嚟再食!另外仲叫咗一個黃金軟殼蟹意粉🍝軟殼蟹好當做,味道好鮮,真材實料,店主落咗成隻軟殼蟹落去👍🏻冰鎮秋葵健康又好食,夏天食就一流香辣炸雞翼辣辣地好開胃,雞翼鮮嫩多汁
十蚊!十蚊!十蚊!

我哋叫左半打嘅特價dooriel creek
完全係出乎想像,意料之外,我一定會返嚟再食!
另外仲叫咗一個黃金軟殼蟹意粉🍝

冰鎮秋葵
健康又好食,夏天食就一流

香辣炸雞
辣辣地好開胃,雞翼鮮嫩多汁