2019-03-26 627 views
中環搵野食話難唔難話易唔易,因為一係就食到好豪,一係就食到好差。無中間既。呢間三多麵食都算係中間既(不過都係有D偏貴) 佢最出名應該係鵝腸麵,所以我就叫左一個鵝腸米(米粉罪惡感好似無咁大),41蚊,仲要無野飲。算啦,中環地貴,當幫佢交租。個米粉好快就黎,鵝腸份量都唔少既,都幾多油同肥膏。唔錯唔錯,佢會配埋一個辣椒鼓油俾我。因為就咁食就有少少淡口,加埋個辣椒鼓油就岩岩好,夾埋蔥絲就更加香口啦。總結: OK既, 幾好食,係有D貴, 同埋D位有D迫, 所以最好就係下午茶時間黎,人唔多, 又唔係非常肚餓,否則又迫人又唔夠飽。
呢間三多麵食都算係中間既(不過都係有D偏貴)