2023-10-11 264 views
真心好食,雖然侍應唔係韓國人,但係裝潢同Menu都好韓國好地道。首先,食物嚟講係唔多選擇嘅,同韓國嗰啲餐廳一樣,對於選擇困難症嘅自己就幾鍾意啦。我哋QR code落單,叫一隻唔辣嘅雞,有234人份揀,點知發雞盲叫錯左個辣嘅,佢都肯換俾我哋,我都唔係幾好意思。好彩佢哋夠多客人,所以一定唔會嘥咗嘅 🙏🏿🙏🏿 份量非常之足夠,有年糕,大蔥同雞。雞唔算好暈,但係好林。提一提,唔食蒜嘅朋友記得走蒜。員工超級好人,我哋真係白癡咁落錯單,佢都肯玩俾我哋,解釋都好清楚,幫我哋淥埋個面,好滿足 好開心。價錢方面就喺香港嚟講算OK啦,$570/3個人,冇叫嘢飲 🥳肯定會再嚟食,清清淡淡唔錯 ☺️
價錢方面就喺香港嚟講算OK啦,$570/3個人,
冇叫嘢飲 🥳
肯定會再嚟食,清清淡淡唔錯 ☺️
唔辣一隻雞3人份
2023-10-11
$190 (Dinner)
Celebration
Birthday