2020-06-28 303 views
早前同事請食皇玥曲奇,今日係中環收工 竟然見到皇玥既分店重點 門面比其他店更特別,因為有經過銅鑼灣分店。覺得中文環哩一間係做門面最靚既。有舊香港既感覺 店員話配合中環既文化 裝修都有D唔同其他店GA而我最欣賞係店員既優質服務由於當日太肚餓 入去買盒曲奇但試食左好多不同既產品 店員係叫我試 唔洗怕醜皇玥既奶黃月都有得試 為日後中秋節參考下 哈哈主題黎啦!試食左好多不同既曲奇 最後揀左 黃金脆曲奇盒內有張介紹紙 講到係用國牛油、上等麵粉及鮮雞蛋為原料製作難怪咁香啦 一塊既曲奇 食落有鹹蛋黃既粒粒 ,估唔到鹹蛋黃又可以牛油咁夾,而且酥香味好濃都真係同佢地老闆講既野一樣 集「酥、香、鬆、脆」於一身既脆曲奇另外都好推薦大家食開心果個款,都好酥脆,由於屋企人比較鐘情鹹蛋黃 所以買左佢

早前同事請食皇玥曲奇,今日係中環收工 竟然見到皇玥既分店

而我最欣賞係店員既優質服務
皇玥既奶黃月都有得試 為日後中秋節參考下 哈哈
主題黎啦!

試食左好多不同既曲奇 最後揀左 黃金脆曲奇
盒內有張介紹紙 講到係用國牛油、上等麵粉及鮮雞蛋為原料製作
難怪咁香啦