搬離荃灣前to-eat list其中一間餐廳就係轉角見🥺🍔呢間真係閒日嚟都要排隊等位,今次等得耐少少,大概20分鐘🤔🍔 蘑菇牛堡 $58🍔 沙爹雞堡 $52今次我難得試下食沙爹雞堡🔥出面就算有雞堡都唔見有沙爹醬呢個組合,沙爹醬有少少花生粒好香口,雞扒超大塊又嫩滑,加埋熟洋蔥做配料,極度開胃,好欣賞呢個咁新穎嘅配搭🤤麵包一如既往地烘得鬆脆,真係完勝連鎖快餐店嘅麵包😎🍟 芝士薯條 $38只不過芝士薯條相對之下完全冇驚喜,淨係上面灑咗芝士粒同用火槍燒咗面層浸芝士。佢個兜咁高咁窄,換言之下面啲薯條根本沾唔到芝士,同食普通薯條冇乜分別,有點失望😰不過佢薯條的確粗幼適中,熱辣辣幾好食,建議淨係叫普通薯條就夠了🤭

🍔 蘑菇牛堡 $58
🍔 沙爹雞堡 $52

🍟 芝士薯條 $38
沙爹雞堡
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$70 (Lunch)
沙爹雞堡
  • 沙嗲雞堡