2019-04-12 415 views
呢日三點幾先去教班,反工之前又同女皇大人去屋企附近食個晏先係唔知食咩好既時侯就話去返食車仔麵,話唔想食飯咁飽濟我地12點左右落到去,學生未放lunch所以無平時見到既咁多人,係我地食完既時候就爆場咁濟兼且有唔少人等外賣添平時黎親都係食麵,見到佢地新出左個“滷肉飯”HKd$29都幾吸引咁啵,一於試下新野先估唔碗滷肉飯係咁大碗!!!飯量起碼有兩個飯碗既飯兩個人share都仲得,仲要添埋滷水蛋同油菜添滷水蛋都幾入味,除左飯量唔少,肉燥都有反咁上下份量,惹味既肉燥香得黎唔算太油膩,撈飯食真係無得輸食住碗台式既滷肉飯,如果配埋杯珍珠奶茶就正啦,不過呢度暫時都未有,咁就加7蚊飲住杯港式既凍奶茶頂住先啦當然唔少得每次都會叫一份黎食既“美味甜酸齋”HKd$15啦依舊係夠酸醒胃夾大件,正而女皇大人就食返車仔麵,偷食左佢一舊“自製鮮竹卷”HKd$10,味道都唔錯啵女皇話平時都食開既溏心蛋同豬大腸就保持水準,唔錯唔錯愛辣既女皇話加埋呢度既特色辣醬一齊食就仲正添
呢日三點幾先去教班,反工之前又同女皇大人去屋企附近食個晏先

係唔知食咩好既時侯就話去返食車仔麵,話唔想食飯咁飽濟

估唔碗滷肉飯係咁大碗!!!飯量起碼有兩個飯碗既飯

兩個人share都仲得,仲要添埋滷水蛋同油菜添

當然唔少得每次都會叫一份黎食既“美味甜酸齋”HKd$15啦

依舊係夠酸醒胃夾大件,正

女皇話平時都食開既溏心蛋同豬大腸就保持水準,唔錯唔錯

愛辣既女皇話加埋呢度既特色辣醬一齊食就仲正添
Type of Meal