2021-07-20 264 views
今日朋友生日😆緊係要食到飽啦!放工之後去荃灣會合朋友!出發去食放題!有好多湯底選擇!不過鴛鴦湯的話要額外再加錢。我地叫左麻辣鴨血同香濃黑蒜湯底,極致重口味😂黎到又比我想像中淡味,麻辣偏香麻唔辣。黑蒜愈食愈濃味!飲品區勁多選擇,有可樂、茶、啤酒,連最新有汽檸檬茶都有!👍🏻👍🏻👍🏻另外仲有花茶區同熱飲區!相當體貼岩曬唔同人士呀😆😆出面仲好多野食選擇!有日式小食,炸物,熟食、甜品區!其實除左出面有好多野食之外,佢地都以用apps 點餐架!所以唔洗成日唔就得拎口罩出去拎野食😂牛既質素相當唔錯,肥瘦均勻,都唔算好簿。算是新鮮的。另外仲有豬肉同丸類、海鮮選擇!出面除左甜點杯、糖之外仲有雪糕機架!有筒有杯任你加糖,朱古力、醬😋😋😋😋總結食物、飲品同甜品選擇都相當豐富!食到好滿足!朋友都表現好開心🥳上菜速度快,補給亦相當充足!
今日朋友生日😆緊係要食到飽啦!
放工之後去荃灣會合朋友!出發去食放題
有好多湯底選擇!不過鴛鴦湯的話要額外再加錢。

另外仲有花茶區同熱飲區!相當體貼岩曬唔同人士呀😆😆

牛既質素相當唔錯,肥瘦均勻,都唔算好簿。算是新鮮的。
另外仲有豬肉同丸類、海鮮選擇!
出面除左甜點杯、糖之外仲有雪糕機架!
有筒有杯任你加糖,朱古力、醬😋😋😋😋