2024-05-25 3419 views
今次我哋嚟到觀塘搵嘢食😝,我哋揀返呢間夠晒抵玩嘅燒烤舖🔥!呢度每人放題都係$198起💰,已經包晒唔同嘅串燒、網燒、小食、炸物、啤酒🥰、涼茶、雪糕等等!一路飲住酒🍻,一路食惹味串燒,夠晒盡興。.🐮牛肉有得自動轉轉咁樣串住燒,或者放喺燒烤網上面燒都得😆。美國穀飼牛肋條牛味唔錯🥩,而且會自轉嘅串燒爐,火候真係夠晒均勻🔥!黑椒牛仔骨切成一片片,配埋重黑椒調味🧂,夠晒香口,用網燒嘅方法更加香。.🐷豬肉蜜汁叉燒豬柳味道甜甜香香👅,又有油脂香味,幾好食。泰式豬頸肉調味真心正,泰式嘅香料酸香味道🌿,又唔會過辣,夠晒開胃。.🐔雞爽口雞腎真係要不停encore💕,切到大大片,夠晒口感,鍾意食雞腎嘅朋友唔好錯過🫦!放喺網上面燒到爽脆,配埋燒烤粉,好滿足✌🏻。當然唔少得要燒埋雞翼,奧爾良雞翼燒出嚟好香🐥。.🌊海鮮呢度仲有好多唔同款嘅海鮮揀🤩!海蝦燒出嚟嘅甲殼香味真係好誘人🦐。多春魚平時都好難燒得靚😎,用轉轉嘅方法燒到好均勻,外皮香,裏面魚春熟嘅程度啱啱好。蒜蓉烤蠔超級重鮮味🌊,放喺網上面睇住佢燒到滾出氣泡真係好吸引。.🔥小食蒜蓉烤茄子大大條,夠晒口感🍆,而且蒜蓉味道超級濃郁🧄。當然唔少得雞肉腸、龍蝦丸、牛筋丸
🐮牛肉

🐷豬肉
🐔雞
🌊海鮮
🔥小食
蒜蓉烤茄子大大條,夠晒口感🍆,而且蒜蓉味道超級濃郁🧄。當然唔少得雞肉腸、龍蝦丸、牛筋丸、花枝丸等等嘅燒烤必備☄️,配埋孜然燒烤粉,幾香口。各式炸物都炸到超級酥脆、熱辣辣💥,炸蠔、炸鮮奶、榴槤波波都好吸引。最後梗係要燒埋棉花糖🍭,有咗轉轉串燒爐,零失敗!
2024-05-19
Type of Meal