2024-06-12 238 views
做野經過見到, 好似幾吸引, 但太多款, 有d選擇困難症😜 見到30元4件, 價錢一般, 唔算好貴亦唔算好平, 之後揀左兩件桂花杞子糕, 一件眉豆糕, 一件什豆糕, 回家睇下, 原來都幾大件, 先試桂花糕, 甜味適中, 可能我食野偏淡, 我覺得屬於少甜, 好啱我👍😻 不過唔算好濃桂花味, 但味道ok, 之後食眉豆糕, 果然好多眉豆, 都係屬於微甜個只, 再試下什豆糕, 都無留意入面有乜嘢豆😜, 不過食到好豐富的餡料, 三款都ok, 好實淨但又唔會好硬, 喜歡清淡就揀桂花味,🌼 如果想濃味d就揀眉豆糕或什豆糕🤭大家經過九龍城也可以支持一下小店🥰
2024-06-11
TakeAway