呢間人氣西餐好受歡迎,經常有人排隊,上年食過覺得好好食,招牌特濃朱古力🍫勁好飲!平時好鍾意飲朱古力嘅男朋友未試過,所以就帶佢嚟試吓啦!今次嚟除咗招牌朱古力必叫之外,仲試咗一啲新menu,食物依然高質👍🏻 好有驚喜!食完想再食,下次去要試吓其他菜式~~🔸檸檬牛油蜆 $98先點一個前菜,呢個蜆一上枱就聞到好香檸檬🍋味!檸檬同牛油調味,幾開胃,個湯都幾好飲。蜆肉好飽滿,無沙鮮甜!仲有好多香甜嘅洋蔥粒,整體都幾好食!🔸自家製冬陰功虎蝦闊麵 $158呢道新菜式好有驚喜!個冬陰功汁整得好好味,酸酸辣辣好開胃!闊麵掛滿冬陰功汁,口感煙韌爽口,一口接一口食唔停~~ 有兩隻大虎蝦,蝦肉都爽口彈牙!不過最驚喜都係自家製冬陰功汁,同闊麵條好夾好好味!🔸自家製芥末洋蔥醬炸雞窩夫 $148呢道係人氣菜式,好多人叫!擺盤都幾靚,又好大份!最欣賞嘅係炸雞好嫩滑多汁,仲整得好過某啲炸雞店😂 第一次食佢哋嘅窩夫🧇,好好食呀!窩夫軟糯得嚟煙韌,皮唔係脆,但呢種口感都好好食🤤 配埋香滑炸雞、太陽蛋、花生碎,再加啲芥末洋蔥醬,配搭好味又層次豐富!不過平時淡口味人士,可能會覺得有少少鹹啦~ 🍫二世祖特濃朱古力 $48必飲!可以

檸檬牛油蜆
🔸檸檬牛油蜆 $98

自家製冬陰功虎蝦闊麵
🔸自家製冬陰功虎蝦闊麵 $158

自家製芥末洋蔥醬炸雞窩夫
🔸自家製芥末洋蔥醬炸雞窩夫 $148

二世祖特濃朱古力
🍫二世祖特濃朱古力 $48
必飲!可以揀熱或凍~ 我哋揀凍係用玻璃樽裝住,已經好打卡啦😍 一樽倒出嚟大概有4杯仔滿嘅,獨享或者兩個人share都啱~朱古力特濃、香滑,又唔會過甜,真係好好飲!平時男朋友好鍾意飲朱古力,都話好好飲!

仲有好多嘢想試,之後要再嚟😆 食甜品🧇
檸檬牛油蜆
自家製冬陰功虎蝦闊麵