2023-01-09
今日邊行邊諗要食咩,不知不覺行左去駿業街,記得之前去左駿業街熟食市場到食左個花膠雞湯飯好高質,既然行到黎呢邊就一於去返呢間到食😎記得有次去到關左門,第二日再我哋再過去食😂😂😂.餐廳主打自家濃湯飯亦有肉骨茶,平時飯點都幾多人等位,堂食四人以上要提早一日訂座,而外賣既話要早一日預訂。餐廳只開平日,每日只開三個鐘,所以要食既朋友要留意住時間.餐廳有一個神秘餐叫估你唔到之木屋仔暗黑料理,本身想試下可惜個日老闆話呢個餐今日無哂🥹而外賣餐亦有個神秘餐,叫做頹到唔頹之木屋仔糧尾恩物:廢老炮製中伏料理😂聽個名好正,有無朋友會外賣然後話我知係咩飯😂😂😂.花膠鮑魚墨滑雞湯配飯 $70鮑魚鮮甜,雞肉嫩滑,墨魚滑彈牙,雞湯味唔算好濃,飲得出係無味精.花膠雞肶湯配飯 $70雞肶嫩滑又大隻,雞湯味唔算好濃帶有少少金華火腿既咸香味,飲得出係無味精
花膠鮑魚墨滑雞湯配飯 $70
花膠雞肶湯配飯 $70