2021-04-08 96 views
早前聽過朋友介紹佢公司附近有間burger幾吸引,所以今日突登黎搵佢試下!因為呢幾日好想食漢堡薯條啊! 放工時間黎到,已經見到室外位置好多人坐左係到食緊漢堡飲緊啤酒!原來啤酒仲有買一送一優惠,好吸引,不過今日唔方便飲酒就無叫到啦!先係收銀處叫左野食比左錢先,再去搵位坐低。我叫左熱帶之堡$67,朋友叫左美式之堡$63,我地仲叫左翠綠森林$44同肉汁芝士薯條$32一齊食~我個熱帶漢堡有芝士,菠蘿,生菜,煙肉,蕃茄配千島醬。個安格斯牛肉漢堡超juicy,再夾埋其他配料 一咬落去真係爆汁啊!真係一啖咬唔曬,超足料!個麵包係由本地製造仲要用日本面粉,真係好軟熟,漢堡包既包先係主角👍🏻另一個美式之堡就簡單d,牛肉,芝士,蕃茄,煙肉同bb汁,好典型既漢堡,bb汁同漢堡好夾,好好食!食左咁多肉,我地就叫個沙律食下啦,d沙律菜都好新鮮有3款不同既菜配搭!仲有粟米、紅腰豆同面包粒!另外有3款醬汁選擇~薯條都係另一個重頭戲,肉汁芝士薯條好香啊!薯條炸到好脆,配埋肉汁芝士勁正!