2022-11-03
同男朋友去街街之前~我指定去依度食咗嘢先🤣我記得睇「大叔的愛」香港版 依度係入面其中一個場景之一而且睇人哋介紹啲嘢食都覺得唔錯 所以就嚟食下嘢 Chill 下去到覺得個環境唔錯 氣氛都幾安靜 枱同枱之間又唔會太逼樓面員工都係全女班 可能因為係女仔 所以比較貼心啲 我同男朋友叫咗兩個餐 之後想叫個棉花糖薄餅嚟食 個女仔同我講個棉花糖薄餅係Pizza 12吋個種大小 再有啲棉花糖合埋一齊食嘅 所以同我建議 淨係嗌一個餐 再加呢個棉花糖薄餅 就已經夠食 我聽到個12吋都覺得有啲大 咁樣冇計 只有留返下次食 (想順便喺度稱讚或者感謝一下個女員工 個女員工留住一條馬尾 身材有啲圓潤 我嗰日係10月25號 晏晝1:00左右食嘅)如果唔係真係會浪費咗 因為啱啱睇返OpenRice之前相關嘅食評 真係有啲員工落單嘅時候冇提醒客人 感恩身邊一切所有美好的事物我食咗個餐包同埋個蘑菇湯 個餐包跟咗牛油🧈 蘑菇湯個口感好豐富 有啲好似麵包粒嘅脆脆同埋啲蘑菇粒 我同男朋友都係食咗個手工意粉 佢係肉丸嗰一個 我係忌廉野菌 定係雜菌嗰一個意粉 手工意粉🍝對比其他意粉 口感比較煙靭 第一次食覺得唔錯 而且上面啲芝士應
我記得睇「大叔的愛」香港版 依度係入面其中一個場景之一
感恩身邊一切所有美好的事物
我同男朋友都係食咗個手工意粉 佢係肉丸嗰一個 我係忌廉野菌 定係雜菌嗰一個意粉 手工意粉🍝對比其他意粉 口感比較煙靭 第一次食覺得唔錯 而且上面啲芝士應該係現刨的 擺盤都好靚 下次再幫襯