2021-09-28 62 views
呢間係新開既雞煲火鍋店,係上火鍋之前佢地會比頭盤你揀,分別有自家韓式芝士雞🧀🐥招牌麻辣雞煲🌶老檀酸菜魚🐟三選一,任君選擇👀 我地揀咗韓式芝士雞,芝士都落得好足,多到可以不斷拉絲,不過入面既年糕就偏硬,容易未開始食正餐已經飽😂 另外,唔食得辣都要留意翻佢個醬汁係偏辣🤭而火鍋我地嗌咗個特級滿足吃到飽Set ,佢會先上一盤嚴選美國極品級靚牛其他牛肉都可以係app到任點。牛肉質地偏林身,都幾厚切,唔洗點豉油已經好食🥸 另外,佢哋嘅蠔都幾有鮮味,而且都幾有肉地,鍾意食蠔既記得嗌😚順帶一埋,佢地既飲品選擇係超多🤣🤣 而且有唔同款既花茶可以選擇添,幫助消下濟,廢事飲太多甜野既朋友仔又多個選擇😳

自家韓式芝士雞🧀🐥
招牌麻辣雞煲🌶
老檀酸菜魚🐟
三選一,任君選擇👀

$298 (Dinner)