2025-01-10
多款鐵板餐可以選擇,包括常見嘅牛柳、肉眼牛扒、封門柳,仲有啲平時少見嘅牛仔骨、羊架同埋豬頸肉鐵板可以加$38-$58升級做套餐包含餐湯,沙律/薯條/意粉,及飲品,仲可以自選一款牛油(洋蔥牛油/蒜蓉牛油/香草牛油)鵝肝拼安格斯封門柳(8oz) $238+$58升級套餐,包括酥皮湯、薯條及特大杯裝飲品酥皮湯實在係太吸引,亦都唔係好多餐廳可以食到,推介大家升級$58呢個套餐薯條份量都唔少,炸得好脆嘅主角嚟喇,鐵板下面仲有火爐一直熱住,上枱嘅時候已經滋滋聲,兩塊封門柳加上一塊鵝肝,嘻嘻,好吸引店員會教烹調方法及時間,亦都可以幫吓手,加埋牛油嘅味道令到牛味更加出飲品方面揀咗餐檸梳打,佢個特大杯裝真係唔講得少,真係一手不能觸及嘅size,好爽厚切美國平鐵牛扒(12oz) $168+$48升級套餐,包括餐湯、意粉及特大杯裝飲品餐湯係蘑菇忌廉湯,意粉一食又口勁大驚喜,係童年嘅味道!係以前去餐廳食兒童餐嗰種茄汁意粉味,好好味!亦都係鐵板連火爐上枱,外面煎香左,入面啲肉仲係紅色既,太吸引喇!賣相實在太驚人喇好香牛味,好食!如果兩款對比,我會覺得平鐵牛扒性價比更高!DAY22 STEAK (荃灣)荃灣聯仁街
鵝肝拼安格斯封門柳(8oz) $238
+$58升級套餐,包括酥皮湯、薯條及特大杯裝飲品
薯條份量都唔少,炸得好脆嘅
厚切美國平鐵牛扒(12oz) $168
+$48升級套餐,包括餐湯、意粉及特大杯裝飲品
好香牛味,好食!
如果兩款對比,我會覺得平鐵牛扒性價比更高!
DAY22 STEAK (荃灣)
荃灣聯仁街28號康睦庭園2座地下3號舖