2020-03-14 840 views
朋友帶我到他經常吃的茶餐廳😊, 位於九龍灣常悅道13號瑞興中心地下B舖~禮記美食中心, 常餐有好多選擇, 還可以自由配搭, 對於有選擇困難症的我🤔, 又一挑戰, 最後決定叫常餐( 腸仔煎蛋加多士, 沙爹牛肉米粉 , 美式雞扒 &茶走)$49, 朋友就點午餐( 支竹火腩飯, 餐湯& 凍咖啡 )$50。🍽️支竹火腩飯, 餐湯& 凍咖啡~ 餐湯是青紅蘿蔔, 清清地幾好, 支竹火腩飯味道正常, 份量很多, 凍咖啡味道香濃。✨🍽️常餐( 腸仔煎蛋加多士, 沙爹牛肉米粉 , 美式雞扒 &茶走)~ 沙爹牛肉米粉有大量沙嗲牛肉, 牛肉口感嫩滑, 美式雞扒肥厚, 腸仔煎蛋加多士都好味, 茶走有濃厚的煉奶香。✨整體禮記是一間性價比高的茶餐廳, 抵食大份, 味道也不錯啊!😁👍🏻

支竹火腩飯, 餐湯& 凍咖啡

2020-03-14
$50 (Lunch)
支竹火腩飯, 餐湯& 凍咖啡
  • 常餐(腸仔煎蛋加多士,沙爹牛肉米粉,美式雞扒&茶走)
  • 支竹火腩飯,餐湯&凍咖啡