2021-12-11
難得metime 出去剪頭髮💇 剪之前附近食個豐盛早午餐🤣✨Cruising All Day Breakie $158包左$35或以下既餐牌飲品 高左補差價😝 炒蛋多手要埋黑松露醬又+$10 大啡菇夠香 略嫌芝士粉有點多 蛋滿意 唔會水水咁 其他配料都正常 最欣賞係配plain bagel 🥯 加埋cream cheese 味道一流✨Roll Cake (靜岡焙茶)$44卷蛋口感濕潤綿密 焙茶味都夠 但最內膽即麻糬就有點「分離」略嫌失色✨Latte +$3有點霧面的感覺 入口很滑很順 是我飲過較喜歡的Latte 😻 其實都想試Dirty 但今日想慢慢放空 下回先店子地方不大 位數不多 但坐得舒適既 店員也親切 會熱心介紹餐牌 離去也會送上笑容😊 食物味道未算滿分 但加埋環境地段同服務分 仍然吸引我再訪📍Cruising Coffee地址:元朗安寧路38號世宙商場地下4號舖交通:港鐵屯馬線 朗屏站E出口 步行約4分鐘
✨Roll Cake (靜岡焙茶)$44
✨Latte +$3