2023-06-07 162 views
以前淨系可以企住嚟食嘅日料店依家可以坐低食喇!~迷你魚子海膽杯~ 呢個極力推薦🌟🌟🌟海膽份量少,味道也是正常的海膽味 不過不失,不過呢個迷你杯嘅另一個重點救返佢❕❕就系佢嘅魚子❕❕呢個魚子真系我食過最好食嘅魚子,味道鮮甜 一啲都唔腥 又略略加左啲柚子汁,一啖海膽加魚子 再伴隨著少許的柚子汁,令整個迷你杯錦上添花🌸~小長井蠔~ 呢個蠔都好推薦🌟睇相已經覺得好吸引🤩啲蠔大隻得嚟 啲肉又肥美 味道勁鮮🤤口感勁有彈牙丫💯~牛油果手卷~ 鐘意食牛油果🥑嘅一定要試呢個!~燒蝦頭配鮮蝦味噌湯~ 碗湯蝦味真系落到超十足🦐足到都快蓋過味增湯本身的味道了😂~海膽軍艦~ 🖐🏻 ~特選三文魚盛合~ 🖐🏻~三文魚刺身~🖐🏻以上味道都不過不失 喜歡的都可以試一試😋👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻個魚子真系非常值得一試✔️真!系!太!好!食!喇!咁樣一餐2個女仔食5️⃣0️⃣0️⃣都唔使 就已經好飽 佢亦都🈶Omakase套餐可以選擇➰📍立鮨📎旺角豉油街50號富達大廈地下1-2號舖
以前淨系可以企住嚟食嘅日料店依家可以坐低食喇!

~牛油果手卷~ 鐘意食牛油果🥑嘅一定要試呢個!

以上味道都不過不失 喜歡的都可以試一試😋

個魚子真系非常值得一試✔️真!系!太!好!食!喇!

📍立鮨
📎旺角豉油街50號富達大廈地下1-2號舖
2023-05-14
$250 (Tea)
Celebration
Mother's Day