2010-05-15 138 views
之前媽媽俾左張美心餅card我,咁啱又突然好想食蛋糕,所以就去左美心到睇吓↓↓↓↓↓"黑森林長條型蛋糕"...雖然呢款蛋糕個賣相唔太吸引,但係都有d興趣試吓咁多間連鎖西餅店,我個人覺得最好食就係美心,今次都唔例外...一切就覺得個蛋糕都幾鬆軟,入口後感覺更加好,朱古力味啱啱好...唔會太過濃蛋糕好柔軟,唔會太甜...d cream都ok,蛋糕中間夾住cream同啫喱,啫喱係用做黑加侖子味,食落都好夾面頭有幾片芒果,芒果好甜好香芒果味整體成個蛋糕都好好食,如果改一改個賣相的話,我諗會更加吸引仲有一樣係值得一讚,就係d店務員嘅態度非常之好,待客10分有禮貌仲好親切添,真係值得加許呀

面頭有幾片芒果,芒果好甜好香芒果味
整體成個蛋糕都好好食,如果改一改個賣相的話,我諗會更加吸引

2010-05-14
$48 (Other)
  • 黑森林蛋糕