看得到的脆身!食得到的軟心~其實係一套戲,係一本書,叫做-網紅的修養-是咁的今日同my 親。親故(親愛的親故~) 係旺中食左個late lunch, 為左今晚開會做準備,親故比本橘更是一個吃貨,所以既然過開泥旺角當然要試下食網紅級之法式麵包布丁-但係其實旺角店雖則話4點半開買,而本胖橘4點2已經到。。。I’m so SORRY,睇小左網紅。。。已經截左隊-打比係佐敦泥嘅親故,竟然同我講佢已經買左4個今晚做宵夜,本胖除左掌聲實在吾知有啲咩可以比到我寶藏親故講返布丁其實係留到開完會先食嘅宵夜雖則凍左,但係聰明如本胖當然識得放入AIRFRY FRY 佢一下先食只需4分鐘就有還原靚靚拳的果效隔住個焗都聞到個Vanilla 嘅SWEET最適合係身心俱疲嘅10pm 享用一試就知點解做到網紅外面個Crust鬆脆鬆化EGG CUSTARD 甜而不膩仲有Vanilla嘅齒頰留香-網紅的修養--致幸福的宵夜--些些我的親。親故-
看得到的脆身!
食得到的軟心~

其實係一套戲,係一本書,叫做-網紅的修養-

是咁的

EGG CUSTARD 甜而不膩
仲有Vanilla嘅齒頰留香

-網紅的修養-
-致幸福的宵夜-
-些些我的親。親故-
2022-04-21
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$15 (Last Night Supper)
法式布丁
  • 法式布甸麵包