2021-09-17
🥐脆巴馬火腿蛋沙律牛角包 💵 98🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀牛角包🥐外脆內軟,其實我本身唔食沙律醬但依個蛋沙律🥗對我黎講係食到既,有淡淡既蛋黃味再配埋巴馬火腿好夾,因為火腿本身夠鹹,而蛋沙律就較淡味,另外,牛角包配埋沙律菜,面頭上有藜麥同車厘茄🍅,加左黑醋令成個沙律🥗無咁dry ~🍝蟹肉蟹子黃姜忌廉汁意粉 💵98🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀有啲蟹肉同蟹子係意粉面上,加埋啲菇🍄,食落既口感有啲乾,有淡淡既咖喱味,如果可以鹹返少少🤏🏻同埋濕返少少就好啦~🍵本日冷萃茶 💵45🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 首先聞好似青提🍇味,而飲落就好清好淡,頭一啖有陣陣清新青提味,非常岩飲清淡既食貨~☕️自家冷萃咖啡💵40🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 飲緊時候聞到陣陣好香既咖啡味,飲落易入口,比較淡味既,岩晒啲想飲咖啡但飲唔到咁濃既食貨🤪☀️整體而言,地點好易搵到,而店鋪打卡一流,勁文青,裝飾同牆壁都以綠色為主,不過枱有啲細,放埋啲野食變相有啲狹窄,另外服務亦好好👍🏻,店員見到我同朋友杯水飲完就不斷fill 滿😆
🥐脆巴馬火腿蛋沙律牛角包 💵 98
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀