2016-07-16 186 views
之前睇雜誌話有新野,所以過黎試下。可能星期五關係,等位既人真係唔少,不過好在翻枱速度比想像中快。先講野飲野飲,原來除左有hoegaarden 同Stella 既beer tap, 仲有幾款手工啤,可惜我地喎識欣賞啦,都係黎杯hoegaarden啦!好,講返野食,叫左個豬軟骨(唔記得名),好似話慢煮,係幾好食,有口感又入味。之後再黎份邪惡到爆既魷魚鬚,蛋黃汁當然要配麵包啦,夠惹味。朋友話想試飯麵,所以叫左個墨魚麵。賣相普普通通,但又煮得唔錯喎,最緊要份量足。食到呢到,意猶未盡,又整多杯啤,再試埋個雞翼,原來係單骨喎。而且個汁少酸少辣,送酒一流。最後再叫左個芝士薯條,同牛柳粒串。但掛住食無影相lu。前者中規中矩,後者值得一試。食得出本身d牛唔錯,配埋個類似芥末醬,掂!整體黎講唔錯,我見餐牌仲有好多特色野飲,有機會會再試下。不過間鋪唔算好大,樓上人多,嘈上黎都幾應聲
之前睇雜誌話有新野,所以過黎試下。

之後再黎份邪惡到爆既魷魚鬚
,蛋黃汁當然要配麵包啦,夠惹味。

2016-07-08
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$300 (Dinner)
  • 鹽燒牛柳粒串
  • 帆立貝墨汁意粉