最近見網上好多人都推薦位於灣仔軒尼詩道嘅「椰粉湯紅」,主打各式各樣的椰香飯,嚴選時令食材,無添加味精,烹調出原、鮮、濃的天然鮮味。餐牌供應小食、椰香飯、滋補燉湯、特色飲品是日食療拿杯湯每日會更新,用紙杯盛載着非常方便~當晚係茶樹菇香菇淮山湯,火候十足,鮮甜味美,好有家的感覺!此湯有降膽固醇、補肝健脾、增強免疫力等等多種功效,非常健康椰香海南雞椰香飯套餐海南雞件份量適中,嫩滑多汁,配上秘製醬汁,非常滋味!椰香飯其實即係加入左椰漿去煲飯,椰香味好濃郁,勁正呀精選和牛椰香蛋包飯蛋包飯個蛋係日式旋風蛋,好厚身,蛋香味濃😍和牛粒好juicy,帶香濃牛肉味,肥美肉香,好好食😋另配椰汁,甜甜的,同個飯又幾夾喎

椰香海南雞椰香飯套餐

精選和牛椰香蛋包飯

$100 (Dinner)