2018-12-19 392 views
聽朋友講棋哥燒味好好食,剛好路經天后見到有分店,就即刻行左入去!入面客似雲來,好彩今次唔駛等好耐就有位啦!入面裝飾比出面燒味店企理乾淨,高級茶餐廳格局!雖然迫左少少,但都坐得舒服既~餐牌價錢比普通燒味店略貴,但食物質素又相對好!一分錢一分貨啦!今次叫左個乳豬燒鵝雙拼飯,仲加左隻咸蛋!😂賣相非常吸引,食指大動呀!燒鵝有一層濃濃特別既煙燻味道,而且舊舊都係啖啖肉!😍😍乳豬外皮非常香脆,而且脂肪同肉既比例都係岩岩好,食落一d罪惡感都無,唔覺得肥膩!再加上咸蛋送飯簡直係絕配!至於服務,落單無耐就有得食,唔駛等好耐,非常有效率,服務員亦都好勤快!總括其食物質素同服務,物有所值!👍🏼

今次叫左個乳豬燒鵝雙拼飯,仲加左隻咸蛋!😂

總括其食物質素同服務,物有所值!👍🏼
2018-12-15
$80 (Dinner)